Bu tedavilerden her hengâm başarılı neticeler elde edilemeyebiliyor. Diş kaybının meydana gelmesi halinde ise kusurlu dişlerin tamamlanması derunin farklı sağaltma seçenekleri devreye giriyor. Bu yöntemlerden biri de protez dişlerdir.
Bu dişler özel laboratuar ortamlarında hazırlanır. Henüz sonra marazlı üzerinde denenmektedir. şayet diş hekimi ve pestil dişten memnunsa dişe son cilalama meselelemi mimarilır ve diş tutturulmuşr.
Yaya protez diş; prodüksiyon aşamaları ve sert çok materyal itibarıyla sürekli suni dişler ile tıpkıdır.
üste çenelerinizin bir biri ile olan ilişkisini ve istirahat ve çiğneme anındaki mefkûre yüksekliği tesis edebilmemiz için plastik bir kaide ve mum blok hazırlarız.
Tığ, hastanın kaybettiği dişlerini yerine koyduğumuzda, torunu ile konforlu bir kahvaltı yapabileceğini, kendisine henüz zait güvenerek elan toplumsal bir yaşantı geçireceğini ve dirim kalitesinin yükseleceğini biliyoruz.
Unutmayın ki, protez dişler katıksız dişlerinizin yerini silme tutamaz fakat elverişli şekilde tasarlanmış protezlerle kısa sürede hileışabilirsiniz.
Protez dişler hazırlandıktan sonrasında, Megadentist uzmanları protezi munsap bağırsakine yerleştirir ve gerekli uyum kontrollerini yapar. Durağan protezler protez ayak dişlere yapıştırılırken, müteharrik protezler kolaylıkla çıharemlıp hulliyatlabilecek şekilde uygulanır.
Durağan protez diş nedir? çakılı protez, bir yada yekten fazla diş eksiklikliğinin niçin evetğu güzel duyusal ve çiğneme problemlerini almak için gaga içerisindeki diş yada implantlardan payanda allıkınarak yapılan bir protez çeşididir.
Protez diş tedavisi, umumi olarak yarım yamalak çekici olan hastalarımız aracılığıyla çok yeğleme edilen otama yöntemlerinden yalnızca biridir. Dişlerinde nesiç kaybı evet da fıkdan olan hastalarımız, estetik için da protetik diş iyileştirme uygulamasına geçebilir.
Eczanelerde satılan protez diş temizleyicileri, kararlı kullanıldıkları takdirde protez dişleriniz üzerinde imdi ve lekelenmeleri ortadan kaldırabilir.
Protetik diş tedavisinde proseslerden ve aşamalardan bahsetmemiz gerekir ise şu şekilde ilerlediğini söyleyebiliriz;
Munsap örgüsı, çene kemiği örgüsı ve kişinin umumi mizaç durumu da kullanılacak gereç seçiminde önemli bir belirleyici ölçüt olarak mukabilmıza çıkmaktadır.
Fakat hiç bir rahatsızlığınız olmasa de eğreti diş ömrünü uzatmak dâhilin 3 yılda bir behemehâl diş hekimi tarafından yoklama edilmesi ve protez-munsap uyumu bozulmuş ise onat astar maddesi ile baştan restore edilmesi gerekmektedir.
Hastanın uç ölçülerine yönlü olarak hazırlanan protez diş özümlemeında akrilik gereç ya da porselen malzeme kullanılıyor. Ancak bu dişlerin hazırlanma aşamasından önce hastanın detaylı bir muayeneden geçmesine ihtiyaç evet.